Annonse

Adele endelig bekreftet som Skyfall-vokalist

Postet: 1. October 2012 av Jonas Ingen kommentarer

I noe som må være den mest bekreftede hemmeligheten i Bond-musikkens historie, er nå den britiske sangeren Adele endelig bekreftet som sangerinnen som skal ule ut Skyfall-tittelmelodien.

Adele - Skyfall

Adele – Skyfall

Ryktene om Adele har gått lenge, og den begynte å bli “bekreftet” for flere uker siden, uten at noe egentlig var bekreftet. Men det var noe “alle” visste selv uten noen bekreftende ord fra Eon. Men i dag ble det endelig offisielt, og singelen blir sluppet på fredag 5. oktober, dagen som har blitt gjort til Global James Bond Day. Og den får naturlig nok premiere kl. 00:07 engelsk tid.

En snutt av sangen, og deler av teksten har begynt å gjøre rundene sine.

Førsteinntrykket? Meh… Ikke noe som sprudler i øregangene, eller trykker til som man gjerne forventer at en Bond-sang skal. Men jeg må innrømme at tittelmelodiene egentlig aldri har gjort det helt særlig store for meg, og jeg hører sjelden på Bond-sanger. For min del hører musikken til i filmen. Som gjør at jeg synes I Know Your Name fra Casino Royale er en fantastisk sang i tittelsekvensen til filmen, men ikke noe særlig uten bilder. Så jeg kan jo bli positivt overrasket under selve filmen. Hvem vet?

Skyfall

Is where we start

A thousand miles and poles apart

Where worlds collide

and days are denied

You can take my name

But you’ll never take my heart

 

Stikkord: ,

Annonse

Skriv et svar