Annonse

Bond 21 uten Pierce Brosnan

Postet: 15. February 2004 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 15. February 2004

MGM og Eon forlenger ikke avtalen med Pierce Brosnan om å spille i en femte Bond-film. Spekulasjonene om hvem som vil overta smokingen er godt i gang.

Flere nyhetskilder har i løpet av de siste dagene bekreftet at Pierse Brosnan ikke vil gjøre sin femte Bond-film. Brosnan uttalte etter premieren på Die Another Day at han var klar for en til, men MGM og Eon har åpenbart ombestemt seg.

Det spekuleres i om man vil nå gå tilbake til en yngre Bond for å tekke et yngre publikum. Hvis man velger å filme Bond første oppdrag, er kanskje Brosnans 50 år for mye. MGM har slitt økonomisk den siste tiden, og vil åpenbart melke sitt største flaggskip mest mulig. Selv om Die Another Day var den største Bond-filmen på publikumsiden siden Thunderball, vil MGM prøve å trekke ennå flere med en oppussing av konseptet. De siste filmene har jo ikke båret preg av den nyskapningen det hele tiden snakkes så varmt om. Bortsett fra nye hjelpemidler og nye damer, har ikke filmene utviklet seg særlig.

Hvem den nye Bond blir, gjenstår å se. Ryktene går, som de alltid gjør. De heteste kandidatene for øyeblikket er Jude Law, Hugh Jackman, Ewan McGregor og christian Bale. Oscarnominerte Jude Law har uttalt til ITV at han “vil vurdrere” rollen hvis han får tilbudet. Så vi får se.

Hvis du gjerne vil beholde Brosnan bak drinken, kan du skrive under på et opprop på petitiononline.com.

Stikkord:

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.