Annonse

Bond 21 utsatt til 2006

Postet: 1. October 2004 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 01. October 2004

MGM og Eon Productions har bekreftet at Bond 21 ikke vil ha premiere i november 2005 som tidligere annonsert. Filmen vil i stedet få premiere enten sommeren eller høsten 2006.

Produsentene sier at siden de verken har fått noen regissør til filmen, eller noen som skal spille Bond, er det umulig å holde seg til den opprinnelige planen. At MGM de siste fem månedene har hatt en uviss fremtid, før de ble kjøpt opp av Sony, har naturlig nok bremset utviklingen.

Produsentene skal møtes neste måned for å bestemme en premieredato. Det kan hende at Bond 21 ikke debuterer i november som tradisjonen har vært med de siste filmene, men heller får en sommerpremiere. Men dette kan avhenge av når Mission: Impossible 3 har premiere. M:I 3 har hatt en like trang fødsel, med flere utskiftninger av regissører før produsent/hovedrollehaver Tom Cruise utsatte hele filmingen et år for å spille inn Steven Spielbergs nyinnspilling av The War of the Worlds.

Bransjebladet Variety, som har kommet med nyheten, kan melde om at manuset til filmen er ferdig men holdes veldig hemmelig. Det eneste man vet ar at Wade og Purvis har skrevet et manus som bringer Bond “back til basis”. Rollen som Bond har ikke blitt tilbydt noen enda, selv om man har hatt flere skuespiller i kikkerten. Pierce Brosnan, som tidlig i september sa han hadde blitt feilsitert på at han ikke ville spille Bond flere ganger, har ikke blitt kontaktet om å spille agenten en gang til.

Stikkord:

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.