Annonse

Bruce Ferstein skal skrive det neste Bond-spillet

Postet: 23. January 2005 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 23. January 2005

Fernstein er mannen som skrev historien til fjorårets Everything or Nothing, og har også jobbet på tre av Brosnans Bond-filmer.

I følge CommanderBond.net er Fernstein hyret av EA Games til å skrive historien til det neste Bond-spillet som man har tenkt skal slippes sent i år. Fernstein fikk først en fot innefor Bond-universet da han fikk jobben med å finpolere Michael Frances manus til GoldenEye. Eon var fornøyd med jobben hans, og med en ide om en gal mediamogul fikk han jobben med å skrive manuset til den neste Bond-filmen, Tomorrow Never Dies. Han fungerte også som manuspolerer på Neal Purvis og Robert Wades The World Is Not Enough.

EA ville gjøre det skikkelig da de skulle lage Everything or Nothing, og ga han jobben med å skrive manus til spillet som har blitt kåret til det best Bond-spillet noensinne. Og etter at GoldenEye: Rogue Agent, der du spiller en MI6-agent som har skiftet side, skuffet både publikum og anmeldere vil EA tilbake til et “vanlig” Bond-eventyr.

Bond-siden MI6.co.uk melder på sin side at det neste spillet vil baseres på Connery-filmen From Russia With Love. Eon har tidligere uttalt at de ikke vil at noen av de gamle filmene skal bli spill, men at de alltid skal se fremover. Men de har nå tydligvis skiftet mening.

Et From Russia With Love-spill med ekstra handling skrevet av Fernstein. Vel, det kan bli bra. Men foreløpig har ikke EA Games kommet med en uttalelse. Så vi venter i spenning.

Stikkord: ,

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.