Annonse

Connery tilbake som Bond

Postet: 24. March 2005 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 24. March 2005

From Russia With LoveSean Connery vil låne bort stemmen sin til det neste Bond-spillet, som er basert på filmen From Russia With Love fra 1963. Connery har allerede spilt inn en del, og vil fullføre spillet i løpet av de neste ukene.

From Russia With Love vil være basert på filmen og vil finne sted på 60-tallet. Ekstra handling vil bli lagt til, som forklarer klippet av Bond med jetpack som EA har vist frem. Det blir bare Connery som kommer til å bidra fra de opprinnelige skuespillerene, men andre store stjerner vil komme til etter hvert loves det.

Spillskaperne har latt seg inspirere av Grand Theft Auto-serien i den forstand at Bond vil få en mye større bevegelsesfrihet enn i tidligere spill. Du vil få flere forskjellige måter å løse oppdraget ditt på, og er ikke avhengig av en bestemt måte å gjøre ting på. I tillegg vil motstanderene dine være smartere enn tidligere og samarbeide om å ta deg. Det vil også være mange flere forskjellige, slik at du ikke blir angrepet med en rekke av identiske menn.

Det høres bra ut, men det gjorde Rogue Agent også. Så vi får se når det kommer ut.

Stikkord: ,

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.