Annonse

Daniel Craig ER James Bond

Postet: 14. October 2005 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 14. October 2005

Daniel Craig som James BondEON Productions og Sony Pictures Entertainment har annonsert at den britiske skuespilleren Daniel Craig skal spille James Bond i den neste Bond-filmen, Casino Royale.

Pressekonferansen ble holdt på Themsen i London ombord i HMS President, og Craig ankom standsmessig i speedbåt til den møtende pressen. Der ble han presenter som Bond, og det skal han etter kontrakten være i de neste tre filmene. I følge produsent Michale G. Wilson har produsentene vurdert over 200 personer for rollen, men Craig er den eneste som har blitt tilbudt rollen. Wilson bekreftet også at filmen vil handle om Bonds første oppdrag som 00-agent, og at hans forhold til den kvinnelige hovedrollen vil være mer seriøst enn vanlig og at det vil forandre karakteren på slutten. Han beskrev også filmen som definitely a darker film, more character, less gadgets.

Craig kom i medias søkelys som mulig Bond allerede i våres, og det ble sagt at han var Barbara Broccolis favoritt til rollen. Men tiden gikk, og fokus gikk på mer etablerte stjerner som Clive Owen.

Hvem som skal spille de andre rollene i filmen, var ikke klart. <br> <br><img src=/bilder/nyheter/craig_bond.jpg>

Daniel Craig som James Bond

Daniel Craig som James Bond

Stikkord: ,

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.