Annonse

Det nærmer seg…

Postet: 24. October 2012 av Jonas Ingen kommentarer

Nå er det bare litt over ett døgn til teppet går opp for midnattspremieren for Skyfall, og for min del slutten på en to ukers frivillig Bond-pause. Hvorfor en pause akkurat nå, når du ikke kan snu deg uten å se Daniel Craig i en eller annen reportasje eller reklame? Jo, for å unngå å lese enda flere spoilere til filmen enn jeg allerede har lest.

Så hvorfor denne plutselige spoilerangsten? Jo, den kom når jeg bladde gjennom den nyeste Bond On Set-boken, med bilder og manusutdrag fra Skyfall. Og på slutten av boken avslørte den noe som kunne ha vært en kul ting å først få vite når jeg så filmen. For jeg vet mye om handlingen allerede, og denne detaljen hadde det også svirret rykter om. Men den var aldri bekreftet av de som bekreftet sånt. Og så slo det meg at en av de beste kinoopplevelsene jeg hadde hatt på lenge, var å se The Dark Knight Rises. For der hadde jeg gjort et poeng ut av å ikke lese anmeldelsene av filmen, for å unngå spoilere som filmanmeldere aldri klarer å unngå å komme med (“Filmen er overraskende, spesielt da butleren blir avslørt som morderen“). Så jeg visste svært lite om handling og slutt, og ble stadig overrasket underveis.

Dermed skrudde jeg av Bond-radaren, og håper at det fortsatt er noe jeg har fått med meg om filmen, slik at den kan overraske. Så får jeg ta igjen Bond-nyheter og anmeldelser (som i veldig stor grad ser positive ut) på fredag kveld. Etter noe jeg vil anta er en litt trøttere arbeidsdag enn vanlig.

Og gleder jeg meg til filmen? Å ja, gjett om jeg gjør.

Stikkord:

Annonse

Skriv et svar