EA annonserer GoldenEye: Rouge Agent

Sist endret: 14. August 2012

EA Games’ nye Bond-spill har fått en foreløpig slippdato sen-høsten 2004. I spillet du en 007-agent i unåde som jobber for Auric Goldfinger og hans drøm om å styre verdens største kriminelle organisasjon.

På EA sin hjemmeside har de postet en kunngjøring der de offisiellt bekrefter tittelen og handlingen i det nye Bond-spillet. Men i motsetning til tidligere spill, er du her på fiendens side og utforsker de mørkere sidene i Bond-universet.

Personen du spiller har fått sparken i MI6 grunnet brutalitet. Du får deg jobb hos Auric Goldfinger, som du hjelper med å bygge opp verdens største forbryterorganisasjon. Deres største fiende og hinder på veien er Dr. No. Navnet GoldenEye er kallenavnet hovedpersonen får etter å ha mistet øyet sitt i enkonfrontasjon med Dr. No, og fått det erstattet med en kunstig (og av gull) av Goldfinger. Under din vei treffer du også andre kjente fjes som Francisco Scaramanga, Oddjob, Xenia Onatopp og Pussy Galore. Lokasjonene handlingen utspiller seg i, er også kjente fra filmene.

Spillet gir mulighet for enkeltspill, multispill og nettversspill. Spillet vil bli sluppet på PlayStation, X-box og GameCube.

Les hele kunngjøringen her.

Stikkord: