Annonse

Eon uttaler seg om Brosnans kontrakt

Postet: 16. February 2004 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 16. February 2004

Eons pressetalskvinne, Catherine McCormack, har uttalt til EmpireOnline at Pierce Brosnan fortsatt er deres James Bond og at ryktene om at Brosnan var ute ikke stammer fra dem.

Hun henviser til den opprinnelige artikkelen som sto å lese i Daily mail, der avisen hadde intervjuet en ikke navngitt ansatt i firmaet. Dette blir avvist som oppspinn. “For now, Pierce Brosnan is our James Bond. We haven’t made any statement to say he isn’t our James Bond”, uttaler hun. Slik situasjonen er nå, har ikke Brosnan offisiellt skrevet under for en femte film, men dette er helt standard, siden det heller ikke finnes noe manus elle innspillingsskjema. Brosnans opprinnelige avtale var på tre filmer, med mulighet for utvidelse med en og en. Så fra og med Die Another Day, blir det skrevet en ny avtale fra film til film.

På den annen side, sier jo ikke uttalelsen “For now, Pierce Brosnan is our James Bond. We haven’t made any statement to say he isn’t our James Bond” noen ting. Den kan jo bety at de bare ikke har funnet en ny skuespiller ennå, slik at de kan slippe en pressemelding om at nå er Brosnan ikke vår Bond.

Men frem til en eller annen kunngjøring fra MGM/Eon, blir jo det meste bare spekulasjoner. Men hva er vel oppladningen til en ny Bond-film uten de sedvanlig ryktene om plot og rollebesetning. Og når man ikke kan stole på ikke navngitte kilder lenger, hvem kan man da stole på?

Stikkord:

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.