Annonse

Er 007 Legends spillet vi har ventet på?

Postet: 21. April 2012 av Jonas Ingen kommentarer

Da kom endelig bekreftelsen på at Activision slipper et James Bond-spill i år. Og både de som trodde på en orginalhistorie og de som regnet med et spill basert på Skyfall fikk rett. 007 Legends skal basere seg på en paraplyhistorie som binder sammen fem klassiske James Bond-historier med årets Bond-eventyr. Men hva betyr det?

007 Legends logo

Gjennom spillets gang vil man spille ut klassiske James Bond-øyeblikk, og bryne seg mot noen av de gode gamle skurkene. Det at gamle skurker blir så gode som nye har vært brukt før, fra Jaws i Everything or Nothing, til skurkegalleriene som har dukket opp i de forskjellige GoldenEye-variantene. Så det er muligens de samme gamle traverne som Blofeld, Dr. No og Goldfinger som dukker opp igjen. Eller kanskje de frisker seg motstanderhalvdelen av banen en smule?

Det er litt dette jeg har ønsket selv, at man skal grafse litt i Bond-historien for å bygge en fengende Bond-opplevelse. Men jeg er kanskje litt skeptisk til at gamle historier skal blandes med Skyfall. Da vil man jo mest sannsynlig, som man dessverre gjorde med GoldenEye 007: Reloaded, putte Daniel Craig i sine forgjengeres sko og roller. Og jeg er ingen fan av å “rette” på gamle ting som jeg kan ha et godt forhold til.

Så jeg er spent på hva resultatet blir. Det virker ambisiøst, og det er jo bra. Så da har jeg registrert meg på 007legends.com, en side med nesten fasinerende mange feilmeldinger, og venter spent på nyheter. Samme hva som kommer ut, blir det nok noen timer med en spillkonsoll i hånden.

Stikkord:

Annonse

Skriv et svar