Annonse

From Russia With Love blir neste Bond-spill

Postet: 2. February 2005 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 02. February 2005

From Russia With LoveEA Games har på et universitet-besøk i Florida bekreftet at det neste Bond-spillet vil baseres på Sean Connerys andre Bond-film, og ikke på en orginal historie som tidligere rapportert.

EA Games var på rekruteringsbesøk på University of Florida siste uken i januar, og presenterte bl.a. sin nye Bond satsning for de som ville høre på. From Russia With Love vil være basert på filmen med samme navn, men vil ha ekstra handling spesialskrevet for spillet. De viste bl.a. frem et videoklipp av James Bond i Sean Connerys skikkelse som flyr over en 60-talls by med jet-packen fra Thunderball. Når han lander, setter han seg i en bil med en vakker jente før de bryter ut i en biljakt.

Men ikke nok med det. Som vi før har skrevet, har Bruce Feirstein fått i oppdrag å skrive historien til et nytt spill. Dette stemmer, men spillet kommer ikke før en ny Bond har blitt presentert. Feirnsteins spill skulle egentlig ha kommet på slutten av året, men etter at Brosnan ikke fikk fornyet lisens ble FRWL fremskyndet.

Les ign.com sin rapport fr besøket

Stikkord:

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.