Annonse

Gode og dårlige Agent X9-nyheter

Postet: 4. February 2013 av Jonas 2 kommentarer

Bladet Agent X9 kutter utgivelser og går fra tretten nummer i året, til åtte fra og med i år. Som jo er litt trist lesing, men ikke uventet. Fantomet har også kuttet ned til tretten utgivelser i året, og Conan er kuttet helt ut. Så tegneseriemarkedet er ikke hva det en gang var i Norge.

Det Agent X9 skriver i siste nummer er at selv om antall utgivelser går ned, så går sideantallet opp, fra 96 til 122 sider. Og de ekstra sidene vil bli fylt av gamle Agent X9-schlägere som Garth, Sporhundene, Paul Temple og … James Bond. Så Bond får et bladhyllecomback. Siste norske Bond-utgivelse var i 2001, så det på tide. Regner med at det er de gamle Fleming-historiene som det børstes støv av, og ikke de nordiske Semic-historiene fra 80 og 90-tallet.

Om opptrykk av gamle serier er nok til å redde Agent X9 fra de evige bladhyller gjenstår å se, jeg vil uansett fortsette å kjøpe det. Samt prøve å fylle de litt skumle store hullene i samlingen av gamle nummer.

Neste Agent X9 kommer i butikkene 25. februar, dog uten Bond, men med Garth.

Stikkord:

Annonse

2 Responses

  1. […] Bond gjør som kjent tegneseriecomeback i norske bladhyller den 22/7, da gode gamle Agent X9 trykker en Bond-historie. Historien det er snakk om er Die With My Boots, som har den norske tittelen Narkotikahandlerne, […]

  2. […] liker Agent X9, og det er synd at de nå har gått ned til bare åtte nummer i året. Det er også egentlig litt synd at det meste av innholdet i bladet er gamle historier, som har […]

Skriv et svar