Annonse

Ingen ny Bond før i sommer

Postet: 17. April 2005 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 17. April 2005

SparessVed to separate anledninger har Eon de siste ukene gått ut og avkreftet at de har bestemt seg for hvem som skal bli den neste Bond. Dette etter heftige rykter om at både Clive Owen og Daniel Craig hadde takket ja.

Den britiske avisen Guardian har vært i kontakt med Eon om en artikkel om den neste Bond, og det eneste Eon ville ut med var at det ikke var tatt noen avgjørelse annen enn at Brosnan var ute, og at det ikke var noen vits i å spørre mer før om noen måneder. BBC hadde en lignende sak i begynnelsen på måneden, og de fikk et lignende svar. Det ville ikke bli tatt noen avgjørelse før regissør Martin Campbell var om bord, og det er før han er helt ferdig med The Legend of Zorro. Studioet håper dette vil skje i slutten av juli.

I følge Guardian henger det en liste på kontoret til Eon som inneholder alle som har blitt foreslått som ny Bond. Blandt navnene finnes bl.a. to kvinner og en dverg. Nedenfor er en liste over de “heteste” kandidatene:

Clive OwenDaniel CraigJulian McMahonDougray ScottDominic WestIoan Gruffudd
Fra venstre: Clive Owen, Daniel Craig, Julian McMahon, Dougray Scott, Dominic West og Ioan Grufudd.

Clive Owen
Owen har vært med i spekulasjonene lenge. Mange ble klar over hans “Bond-kvaliteter” etter å ha sett han i en serie reklamefilmer han gjorde for BMW, der rollen er veldig lik vår agent. Har fått litt hard medfart etter nylige filmer som King Arthur og Sin City, der mange mener han har like mye utstråling som en melkekartong.

Daniel Craig
Craig har nylig hatt suksess i den britiske gangsterfilmen Layer Cake. Fra før har han hatt roller i bl.a. den første Tomb Raider-filmen og Road to Perdition. En god skuespiller, men han er ikke så typisk glatt som mange mener Bond bør være.

Julian McMahon
McMahon var tidlig ute og bekreftet at han var blandt finalistene i rollen. Australske McMahon er en kjent TV-skuespiller, med suksesser i serier som Home and Away, Charmed og nå sist Nip/Tuck. I sommer kan han sees som Dr. Doom i den siste filmatiseringen av De Fantastiske Fire. Sjarmen er der, men vil han klare å bære en blockbuster alene?

Dougray Scott
Skotsk (som Connery) skuespiller med en rolle som skurk i Mission:Impossible 2 som største rolle. I mangel av store roller, er han neste helt ukjent i USA og man vil nødig gå på en Lazenby-blemme.

Dominic West
Heller ikke det største navnet på listen, men en rolle i den populære krimserien The Wire har gitt han et kjent ansikt i USA.

Ioan Gruffudd
Gruffudd fikk gjennombruddet sitt i seriene om Horation Hornblower. Han har nylig hatt roller i flere store filmer som Lancelot i King Arthur (med Clive Owen) og som Mr. Fantastic i den forestående Fantastiske fire-filmen (med Julian McMahon). <br>

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.