Annonse

Ny trailer for The Bourne Legacy

Postet: 31. May 2012 av Jonas 1 kommentar

There were never just one, sier plakaten til The Bourne Legacy. Så ikke før kom traileren til Skyfall, så kommer traileren for den nest Bourne-episoden. Og i den nye traileren får vi vite mye mer om handling i filmen, enn vi har blitt vist før.

Det ser ut som filmens handling springer ut fra The Bourne Ultimatum, der Jason Bournes tilstedeværelse på Manhattan får sjefene for agentprogrammet der Aaron Cross (Jeremy Renner) er med til å forsøke å avslutte både programmet og deltagerene. Kjente CIA-fjes som Pam Landy (Joan Allen), Noah Vosen (David Strathairn), Ezra Kramer (Scott Glen), Albert Hirch (Albert Finney), og Wills (Corey Johnson) dukker opp. Nye figurer er Byer, i Edvard Nortons skikkelse, som leder Cross-jakten, og legen Marta, spilt av Rachel Weisz, som rømmer sammen med Cross. Vi får også glimt av rollefiguren #3, spilt av Oscar Isaac. Så en ny katt og mus lek, der vår helt slår seg gjennom hindringer på veien.

Aaron Cross (Jeremy Renner) i The Bourne Legacy

Aaron Cross (Jeremy Renner) i The Bourne Legacy

Traileren er foreløpig bare oppe på Apple sine trailer-sider, så hopp dit for å se hva du synes.

Filmen har premierer i Norge 7. september i år.

Oppdatering:

Nå har traileren også truffet YouTube.

Stikkord: , ,

Annonse

One Response

  1. […] det var så gøy å dissekere Skyfall-traileren, går vi også traileren til The Bourne Legacy litt etter i sømmene. Så hva får vi vite om hovedpersonen Aaron Cross (Jeremy Renner) og […]

Skriv et svar