Annonse

Nytt James Bond-Monopol i hyllene

Postet: 2. June 2012 av Jonas Ingen kommentarer

Uten at jeg helt hadde fått det med meg (ikke det at jeg var spesielt på utikk etter det), har det blitt lansert et nytt James Bond-Monopol. Denne gang har spillet fått navnet James Bond Gold Monopoly – 50th Anniversary Edition.

James Bond Gold Monopoly - 50th Anniversary Edition

James Bond Gold Monopoly - 50th Anniversary Edition

Det er Monopol, så man vet jo hva man får. Det eneste lille spenningsmomentet er hva brikkene forestiller og hva gatene heter. Det finnes veldig mange varianter av Monopol, etter at USApoly begynte å utgi spesialutgaver over en lav sko. De utgir også mange RISK-varianter, så det er litt rart at det ikke har kommet et Bond-RISK.

Brett og brikker

Brett og brikker

Fra James Bond-spilloversikten er det klart at de store periodene for spill var på 60 og 80-tallet. Det siste forseggjorte Bond-spillet var fra 1995 (som jeg til min stor skrekk ser mangler fra listen, skamme meg!), James Bond – Secret Mission Game. Det var et originalspill der målet var å gjøre å løse oppdrag fra filmene fortere enn de du spiller mot. Veldig Bond. Men ikke så alt for spennende.

Brettspill har jo tatt seg veldig opp det siste tiåret (er litt på tynn is her), og det har kommet mange nye, bra spill, og jeg har tapt i mange av de. Som Bond-hode hadde det vært interresant om det hadde kommet et nytt originalt Bond-brettspill, men jeg kan ikke helt se hvordan det skulle ha vært. Spiontema i alle fall, men det er så langt jeg kan tenkte.

Men hvem vet, det kan hende vi snart får en egen James Bond-yatsy.

Stikkord: ,

Annonse

Skriv et svar