Annonse

Oppdateringer som kommer i 2014

Postet: 18. December 2013 av Jonas Ingen kommentarer

I løpet av januar kommer vi til å flytte siden fra våre gode venner hos one.com, til en egen virtuell server. Hovedgrunnen er å få flere muligheter på serveren, deriblant å prøve å gjøre noe med tregheten siden til tider opplever. Testing vil bli utført før flyttingen, men jeg vil bli en blanding av overrasket og skremt hvis flyttingen skjer helt smertefritt. Så hvis noe ikke fungerer helt som det skal i løpet av januar, er det forhåpentligvis bare midlertidig.

Siden Agent X9-bladet fyller 40 år neste år, tenker jeg å inkludere heltene herifra mer på siden, og da særlig Modesty Blaise. Jeg har noen idéer på hva jeg skal gjøre, og det kommer til å begynne å dukke opp etter serverflyttingen.

Forsiden kommer også til å bli pusset på, siden den egner seg dårlig til nettbrett.

Ellers kommer jeg til å oppdatere med min patenterte uregelmessighet også i 2014. Oppdateringer blir postet på twitter og Google+, så de kan være verdt å følge.

Og så kommer jeg til å prøve ut annonser på bloggsidene. Jeg tenkte i første omgang å prøve i tre måneder og se om det er noe poeng. Og er det ikke det, forsvinner de igjen. Jeg husker da jeg først startet med siden, og hadde en del annonser til cdon.com. Dette tjente jeg nøyaktig null kroner på, så jeg må innrømme at jeg ikke har skyhøye forventninger om hva dette kan innbringe. Men verdt et forsøk.

Og med dette ønsker jeg dere alle en riktig god jul, med rett til å kose seg!

 

Annonse

Skriv et svar