Annonse

Rosamund Pike avslører mer om sin rolle

Postet: 6. February 2002 av Jonas Ingen kommentarer

Denne posten ble opprinnelig postet under /nyheter 06. February 2002

Rosamund Pike har blitt intervjuet av det britiske filmmagasinet Empire, og kommer med nye opplysninger om sin rollefigur Miranda Frost.

Rosamund Pike ble intervjuet i forbindelse med Empire Awards. Der kunne hun avsløre at hennes rollefigur Miranda Frost er en MI6-agent. Hun blir sendt for å jobbe sammen med Bond etter ordre fra M, og skjuler ikke at hun misliker dette sterkt. Oppdraget vil hun helst gjøre alene, uten Bond og hans metoder som hun ikke setter pris på.

Pike forteller at hun synes det er morsomt og spille rollen, siden hun hele tiden får vist frem nye sider med karakteren. Pike må også trene mye for å bli muskuløs nok til å være en troverdig agent. Hun forteller også om at Frost har en ferdighet innen sport som hun ikke får lov til å fortelle om. Denne skal være på linje med hva tidligere Bond-piker har kunne stille opp med. Mest sannsynligvis er det snakk om fekting, som nent tidligere her. På jamesbond.com ble sagt at hun skulle krysse klinger med Bond, og det har blitt rappotert om at det bygges en fekteklubb på Pinewood.

Du kan lese intervjuet på http://www.empireonline.co.uk/news/news.asp?3704 

Stikkord: ,

Annonse

Kommentarfeltet er lukket.