Annonse

The Cinema Store

Postet: 3. July 2013 av Jonas 1 kommentar

Could not save XML file

Could not save marker XML file (/home/jonas/websites/nullnullsju.net/public/sirkus/wp-content/uploads/wp-google-maps/9markers.xml) for Map ID 9

Ingen London-tur er komplett uten en tur innom The Cinema Store i Upper St. Martin’s Lane mellom Leicester Square og Covent Garden. Butikken selger (som navnet tilsier) filmrelaterte ting, som bøker, blader, filmer, plakater, og ymse ting for samlere. Butikken er ikke stor, men de klarer å dytte mye rot inn i det ene rommet. Før så hadde de to butikker dør-i-dør, der den ene for det meste solgte bøker, men de er nå slått sammen til et felles utsalgssted.

Jeg pleier alltid å tusle ut av butikken med noen bøker eller blader, og også denne gang. 2 stk. 007 Magazine Archive Files-blader, med fokus på henholdsvis Skyfall og bokdesignene til Raymond Hawkey, samt et Movie Classics, Cinema Retro sin spesialutgaveserie, som tok for seg Bond sitt 50-års jubileum. Snadder.

Annet Bond-snadder som var verdt å merke seg, var pakker med nyopptrykk av lobbykort fra noen av filmene. De gikk for £12,75 for pakken. Og så hadde de en boks med nyopptrykk av filmposterene, som var på tilbud til £65, mot en nypris på £110. Boksen fantes bare i et visst antall og var nummerert. Lot være å kjøpe noen av de, men angret som vanlig litt på flyet hjem.

Butikken er vel verdt en titt innom, og ligger såpass sentralt at det ikke er noen omvei å dra dit.

 

 

Annonse

One Response

  1. […] meste effekter med utstillingslogoen, i tillegg til enkelte postere og krus (som du også får på The Cinema Store). Så vidt jeg husker var det også noen spionleker, men må inrømme at jeg ikke så så godt på […]

Skriv et svar