Fakta om filmen

Tanya Roberts brettet seg senere ut i Playboy, i et Bond-spesial nummer. Playboy har en lang historie med å publisere Bond-noveller.

Tanya Roberts spillte før A View To A Kill i TV-serien Charlies Angels.

Maud Adams besøkte San Fransisco under innspillingen, og er med i samme trikkevogn som Bond når han skal besøke Lee.

De pene i A View To A Kill (Med døden i sikte)

Sist endret: 30. January 2012

Stacey Sutton (Tanya Roberts)
Stacey Sutton skulle egentlig tatt over Sutton Oil Company som hennes bestefar grunnla, men siden hun ble svindlet av Max Zorin, må hun jobbe som geologist. For å stoppe henne fra å saksøke seg, vil Zorin betale henne fem millioner dollar. Hun river senere sjekken i to, men uansett sender Zorin sine menn etter henne for å drepe henne. Heldigvis er Bond der til å jage de på flukt. Med hjelp av Sutton, finner Bond tilslutt ut hva Zorins planer er.
Sutton blir reddet av Bond ved flere anledninger gjennom filmen, og hennes mest brukte replikk er vel “Oh, James”. Og selv når vi ser bort alle blondine-fordommene, er vel Roberts ikke så veldig overbevisende i rollen som vitenskapskvinne.

Pola Ivanova (Fiona Fullerton)
Pola Ivanova er KGB-agent som sammen med en kollega prøver å sprenge et av Zorins oljefelt etter å ha tatt seg dit vannveien. Mens hennes kollega prøver å plassere bomben, avlytter hun Zorins kontor. Dette skjer samtidig som Bond nesten blir sugd inn i et av oljerørene på feltet. Etter at hennes kollega blir drept, svømmer Ivanova tilbake med Bond følgende etter. Bond prøver å overmanne henne når de kommer i land, siden han ikke vet hvem det er. Men siden de kjenner hverandre etter en het natt sammen, etter at Bond så henne danse i Bolshoi-balletten.
Etter en ny natt der hun blir forført av Bond og Tchaikovsky, stikker hun av med det hun tror er opptaket fra Zorin. Men vår britiske venn har selvfølgelig byttet ut kasetten med en med japansk musikk.

Stacey SuttonJames Bond og Pola Ivanova
Fra venstre: Sutton, Ivanova og Bond.