Fakta om filmen

I boken The Man With The Golden Gun er Bond nok en gang tilbake på Jamaica. Der mimrer han om bl.a. Honey Ryder, og det kommer frem at Ryder er nå gift med en lege fra Philadelphia og har to barn. 'She never wrote'.

Ursula Andress fikk rollen etter at Broccoli hadde sett et bilde av henne, tatt av hennes mann

Stemmen til Ursula Andress ble dubbet av Monica van der Syl. Hun dubbet også alle de andre kvinnestemmene (bortsett fra Moneypenny og Trench sine).

De pene i Dr. No

Sist endret: 22. January 2012

Honey Ryder, spilt av Ursula Andress

Honey Ryder, spilt av Ursula Andress

Honey Ryder (Ursula Andress)
Den ultimate Bond kvinne. Smart, tøff og pen. Alle de senere Bond damene har blitt sammenlignet med Andress, og mange mener at de andre fortsatt er dårlige kopier. Ryder er foreldreløs og selvundervist. Faren hennes, en marinebiolog, døde på mystisk vis mens han utforsket Crab Key. Bond treffer henne først på nevnte øy, der hun leter etter verdifulle skjell. Hun deler nesten skjebne med sin far når hun og Bond blir tatt til fange av Dr No. Ursula Andress er dubbet i filmen, men det hindret henne ikke i å bli en internasjonal filmstjerne. Heller ikke i å øke bikini-salget verden over.

Sylvia Trench (Eunice Gayson)
Gayson fikk æren til å være den første (i en rekke av foreløpig 31) som har hatt sex med James Bond på film. Hun er også den første som blir presentert for ‘Bond, James Bond’, på kasinoet Le Cercle i London. Hun viser seg som en god taper, da hun etter å ha tapt en ganske mye penger til Bond, møter opp i leiligheten hans kun iført en av hans egne skjorter. Dermed må Bond forsinke sin tur til til Jamaica fra ‘med en gang’ til ‘nesten med en gang’.