Fakta om filmen

Broccoli fikk Bouquet til å prøvespille etter at hun besøkte settet til Moonraker. Bouquet fikk problemer med bihulene under innspillingen. Derfor er en del av undervannscenene mellom henne og Moore filmet på land, men vist i sakte film med bobler lagt oppå.

Lynn-Holly Johnson var kunstløper før hun ble skuespiller.

Johnson imponerte Broccoli i filmen Ice Castle, og ble foreslått som Dahl.

Harris var gift med Pierce Brosnan, men døde av kreft før Brosnan tredde inn i smokingen.

De pene i For Your Eyes Only (Kun for dine øyne)

Sist endret: 29. January 2012

Melina Havelock (Carole Bouquet)
Datter av den britiske narinearkeologen Timothy Havelock og hans greske kone Iona. Foreldrene jobber i hemmelighet for den britiske etteretningstjenesten med å finne ATAC. Foreldrene blir drept av den kubanske leiemordren Hector Gonzales, som jobber for Aris Kristatos. Melina vil hevne sine foreldre, og dreper Gonzales og ramler inn i Bonds oppdrag. Hun hjelper Bond og flykte i sin 2CV, men når hun finner ut at Gonzales jobbet for noen andre vil hun fortsette jakten til Bonds protester.
Hun hjelper tilslutt Bond å finne St. Georges, skipet der ATAC befinner seg. Men Kristatos får stjålet apparatet, dog uten å drepe Bond og Melina. Etter at Bond og hans menn har overmannet Kristatos i hans skjulested, vil hun drepe han også. Men hun blir hindret av Bond, som mener hun aldri vil få fred i sjelen hvis hun gjør det.

Melina HavelockBibi DahlGrevinne Lisl von Schlaf (Cassandra Harris)
Fra venstre: Melina, Bibi og Lisl

Bibi Dahl (Lynn-Holly Johnson)
Kunstløphåp som Kristatos har tatt under sine vinger, og blir trent av Jacoba Brink. Legger seg etter Bond fra første stund de møtes, men blir (overraskende nok) møtt med en kald skulder. Orker etter hvert ikke mer av Kristatos’ styring av hennes liv, og gjør et mislykket forsøk på å rømme. Etter at Kristatos blir drept, får hun Columbo som ny velvillig sponsor.

Grevinne Lisl von Schlaf (Cassandra Harris)
Lisl er elskerinnen til Columbo, og fast inventar på kasinoet som Columbo eier en del av. Columbo instruerer henne til å sjekke opp Bond og pumpe han for opplysninger. Bond avslører at hun er fra Liverpool og ikke Østerrike, og de blir riktig så vennskapelige. Men morgenen etter spaserer de på stranden, og Lisl blir kjørt ned og drept av Loque og hans menn.