Fakta om filmen

Det var tenkt at Barbara Bach skulle hatt en liten opptreden som agent Amasova, men ideen ble forkastet i siste minutt. Hun skulle sees i sengen til General Gogol...

Corinne Dufour het først Trudi Parker.

De pene i Moonraker (Måneraketten)

Sist endret: 29. January 2012

Dr Holly Goodhead (Lois Chiles)
CIA-agent som infiltrerer Drax’ organisasjon under dekke av å være på utlån fra NASA. Er ikke så veldig imponert over Bond ved de første møtene, siden det er hans organisasjone som “mistet” den første romfergen. Men forholdet blir bedre etter hvert som de jobber seg nærmere Drax’ hemmelige base og plan. Sniker seg sammen med Bond ombord en av fergene til Drax, etter at Drax tror de er grillet av en rakettmotor. Seiler med Bond tilbake til Jorden i en egen redningskapsel etter fullført oppdrag. Og da MI6 får TV-kontakt med kapslen og M lurer på hva i all verden de bedriver, svarer Q ‘He’s achieving re-entry, sir!’.

Dr Holly Goodhead (Lois Chiles)Corinne Dufour (Corinne Clery)
Fra venstre: Dr. Holly Goodhead og Corinne Dufour

Corinne Dufour (Corinne Clery)
Drax’ personlige assistent og helikopterpilot, som Bond forfører for å få tilgang til Drax’ hemmelige dokumenter. Drax oppdager hva som har skjedd, og sender sine Doberman-hunder på henne.

Manuela (Emily Bolton)
Britisk agent stasjonert i Rio, som hjelper Bond med å undersøke Drax’ foretninger. Blir nesten drept av Jaws, før Bond redder henne.

Manuela (Emily Bolton)Dolly (Blanche Ravalec)
Fra venstre: Manuela og Dolly

Dolly (Blanche Ravalec)
Kjempesterk liten bebrillet dame med musefletter som hjelper Jaws etter å ha krsjet med en taubane, og det blir kjerlighet ved første blikk.