Fakta om filmen

Fields død er en hyllest til Jill Masterson i Goldfinger som døde ved å bli malt i gull.

De pene i Quantum of Solace

Sist endret: 6. February 2012

Camille Montes (Olga Kurylenko)
Montes er en russisk-boliviansk tidligere agent Bond treffer i Port au Prince, og som tror Bond er ansatt av Greene til å ta livet hennes. Etter møtet med Bond, oppsøker hun Greene, som avslører at han vet hun har prøvd å få en av geologene hans til å gå bak ryggen hans. Han overlater deretter Montes til general Medrano, som en del av avtalen deres. Bond redder henne fra Medrano, selv om hun ikke vil reddes, men vil ha hevn på Medrano siden han har drept familien hennes da hun var liten. Får endelig hevn i Bolivias ørken.

Camille Montes

Strawberry Fields (Emma Aretrton)
MI6s kontoragent i Boliva. Skal få Bond ut av landet igjen så fort som mulig, noe Bond ikke er enig i. Har booket de inn på et slitent hotell i La Paz, under dekke av å være lærere på et friår, men Bond nekter å bo der og booker de inn på et luksushotell under dekke av å være lærere på et friår som har vunnet i lotto. Blir sjarmert til sengs av Bond, og blir med på festen til ære for Greene. Når Bond kommer tilbake til hotellet er hun blitt drept ved å drukne i olje, før hun er lagt tilbake på hotellrommet sitt. Bond krever at M skriver i rapporten sin at hun viste stort mot.

Strawberry Fields

Corrine Veneau (Stana Katic)
Jobber i den kanadiske etterretningstjenesten i Moskva, og er Yusuf Kabira sitt siste sjarmør offer. Bond venter på de i Veneau sin leilighet, og forteller at hennes organisasjon har en lekkasje før han ber henne forlate leiligheten.

Corinne Veneau