Fakta om filmen

Ryktet gikk lenger om at Naomie Harris skulle spille Miss Moneypenny, men det ble ikke bekreftet før filmen hadde premiere

De pene i Skyfall

Sist endret: 3. October 2013

Eve Moneypenny (Naomie Harris)
I filmens begynnelse er Eve feltagent på oppdrag med Bond, og hjelper han i jakten på Patrice og en stjålet harddisk. Blir presset av M til å skyte mot Bond og Patrice mens de slåss på toppen av et tog, og treffer Bond som faller av toget og ned i en elv. Når Bond kommer tilbake til MI6 er hun midlertidig trukket tilbake fra aktiv tjeneste, og har nå kontortjeneste. På slutten av filmen introduserer hun seg formelt til Bond for første gang, og avslører av navnet er Eve Moneypenny, og at hun har trukket seg som feltagent og skal begynne som den nye Ms sekretær.

Eve (Naomie Harris) i Skyfall

Eve (Naomie Harris) i Skyfall

Séverine (Bérénice Marlohe)
Séverine er tilstede da Patrice gjennomfører et snikmord i Shanghai. Bond treffer henne igjen da en casinosjetong fører han til Macau, og det avsløres at hun er tidligere prostituert og nå Silvas elskerinne. Bond befrir henne fra de tre mennene som passer på henne og følger etter henne ombord på en seilbåt som tar de til Silvas øy. Der blir hun skutt av Silva i en skytekonkurranse mellom han og Bond, der de skal skyte et whiskeyglass plassert på hodet hennes.

Sévérine (Bérénice Marlohe) i Skyfall

Sévérine (Bérénice Marlohe) i Skyfall

Bonds elskerinne (Tonia Sotiropoulou)
Bond har et forhold til henne mens han lever skjult som antatt død.