Fakta om filmen

MGM ville ha Sharon Stone i rollen som Jones.

Jones var først en polynesisk forsikrings-etterforsker, før hun ble en dusørjeger, for så å være en stomforsker i det endelige manuset.

Warmflash het opprinnelig Greatrex, men EONs advokater fryktet søksmål fra en lege i Nord London med samme navn.

De pene i The World Is Not Enough

Sist endret: 31. January 2012

Dr. Christmas Jones (Denise Richards)
Amerikansk atomforsker som jobber i den tidligere Sovjetunionen med å desarmere gamle atomvåpen. Det er fra en rakettsilo hun jobber i at Renard stjeler et atomstridshode, og hun blir sperret inne sammen med Bond før de foretar en eksplosiv flukt. Hjelper Bond videre med å prøve å desrarmere bomben som blir sluppet løs i Kings oljeledning, og henger i Bonds hæler resten av historien. Bond klarer forbausende nok å ikke komme med dårlige kommentarer om navnet hennes før helt til slutten av historien.

Christmas JonesHolly WarmflashJulietta The Cigar Girl
Fra venstre: Christmas Jones, Molly Warmflash og Julietta

Dr. Molly Warmflash (Serena Scott-Thomas)
MI6s lege som undersøker Bond etter fallet fra luftballongen. Vil egentlig sykemelde Bond, men lar seg overtale etter at de leker doktor og pasient sammen.

Julietta The Cigar Girl (Maria Grazia Cucinotta)
En av Renards snikmordere. Er tilstede når Bond tar tilbake Kings stjålne penger, men gjør ingen forsøk på å ta han av dage. Bond ser henne igjen etter at bomben som drepte King blir utløst hos MI6, og Bond forfølger henne oppover Themsen med speedbåt. Prøver tilslutt å rømme i en luftballong, men når hun skjønner hun ikke kommer unna tar hun heller livet av seg enn å bli tatt til fange av frykt for hva Renard kan gjøre mot henne.