Fakta om filmen

Når Bond og Wai Lin må utforske Sør-Kina Havet, er det fra samme øy som ble brukt i The Man With The Golden Gun. Navnet på øya er Ko Phing Kan, men den blir bare omtalt som James Bond Island.

Wai Lin het opprinnelig Lin Pow. Men siden Pow betyr rumpe på kinesisk, foreslo Yeoh å bytte navn.

Teri Hatcher hadde opprinnelig en mye større rolle, men mye ble liggende igjen på klipperommet etter testvisninger.

De pene i Tomorrow Never Dies

Sist endret: 31. January 2012

Wai Lin (Michelle Yeoh)
Agent i The People’s External Security Force, og er ute i samme ærend som Bond. Sniker seg inn hos Carver i Hamburg under dekke av å være reporter i New China News Agency, og shanghaier Carver foran nesa på Bond. Snubler så over hverandre etter at begge bryter seg inn i samme bygning senere, og også når begge undersøker vraket av HMS Devonshire. Etter at Bond “redder” henne fra general Changs menn, bestemmer de seg for å jobbe sammen. De finner Carvers stealthbåt, men Lin blir tatt til fange før de rekker å sprenge den. Etter å ha kommet seg løs en gang, blir hun tatt til fange av Stamper som fester henne i kjetting og slipper henne ned i havet. Og blir selvfølgelig reddet av en dykkende Bond, som kan gi henne “livets kyss”.

Wai LinParis carver
Fra venstre: Wai Lin og Paris Carver

Paris Carver (Teri Hatcher)
En av Bonds utallige tidligere elskerinner og nå Carvers trofekone. Bond blir sendt til Hamburg med instruks fra M om å forføre henne og pumpe henne for opplysninger. Først er hun ikke videre glad for å se han, men de gamle følelese vekkes snart til live. Og etter at Bond slår seg ut av Carvers fangenskap, oppsøker hun han på hotellet for å oppleve gammel glede. Blir drept av Dr. Kaufman, etter ordre fra Carver.