Fakta om filmen

Klaus Maria Brandauer ble kjent for det amerikanske publikum etter å ha spilt hovedrollen i Mephisto, som vant Oscar for beste utenlandske film i 1982.

McClory ville opprinnelig ha Orson Wells som Blofeld, Trevor Howard som M og Richard Attenborough som regissør.

I en scene som ble kuttet ut, ble Blofeld drept av sin katts giftige klør.

De slemme i Never Say Never Again (Aldri si aldri)

Sist endret: 30. January 2012

Maximillian Largo (Klaus Maria Brandauer)
Largo er SPECTREs nummer 1, og er hovedmannen bak tyveriet av de stjålne atomrakettene. Largo er født i 1945 i Bukurest i Romania, og har slått seg opp som forretningsmann innen shipping, tømmer og hoteller og har nå en formue på 2.492 milliarder dollar. Han styrer alle sine operasjoner fra sin yatch, The Flying Saucer de han også bor sammen med sin elskerinne, Domino.
Largo er, hva skal vi si, spinne hakke gal. Når Domino spør om hva han ville gjort hvis hun hadde gått fra ha, ler han, forteller at han skal kutte strupen hennes, og ler litt til. En oppførsel som går igjen i hele filmen.

Fatima Blush (Barbara Carrera)
Largos høyre hånd, og SPECTREs nummer 12. Bond ser henne første gang på Shrublands, der hun har rollen som den private pleieren til Jack Pinachi. Etter at Pinachi har utført oppdraget sitt, tar Blush livet av han ved hjelp av kjeleslangen hennes. I Nassau prøver hun å ta Bond av dage med en radiosender og haier, for senere å prøve med en bombe.
I Nice lokker hun en motorsykkelkjørende i et bakhold som Bond så vidt slipper ut av. Jakten ender opp i et lager der hun får Bond i kne. Men før hun skal drepe han, tvinger hun han til å skriftelig fortelle at sexen de to hadde før hun forsøkte å drepe han med haier var den beste Bond har hatt. Men siden den eneste pennen Bond hadde, var rakettpennen han hadde fått av Q, ble det aldri noe av det.
Står psykotisk nær Largo. Når Largo forteller henne at hun skal drepe Bond, danser hun nærmest avgårde i ekstase.

Fatima Blush og Largo
Blush og Largo

Lippe (Pat Roach) 
En av SPECTREs leiemordere som forsøker å ta Bond av dage på Shrublands. Slåss og ødelegger seg sammen med Bond gjennom store deler av helsebadet. Omkommer etter at Bond kaster innholdet av et forsøksglass i ansiktet hans, som gjør at han snubler inn i et skap og blir spiddet av diverse typer reagensrør. Innholdet av glasset viser seg å være Bonds urinprøve.

Ernst Stavro Blofeld (Max von Sydow) 
SPECTREs øverste leder. Det er han som presenterer planen for resten av SPECTRE, og sender utpressings-videoen til NATO.

Jack Petachi (Gavan O’Herlihy)
Kaptein i det amerikanske luftforsvaret, som jobber på en base i England. Petachi har blitt avhengig av heroin og har kommet på SPECTREs lønningslister. Han har gjennomgått en øyeoperasjone, som har gitt han et øye som er identisk med øyet til den amerikanske presidenten. Slik kan han utgi seg som presidenten og autorisere at det blir brukt armerte atomstridshoder under en rutineøvelse. Stridshodene blir senere plukket opp av SPECTRE. Blir drept av Blush når det ikke er noe mer bruk for han.

LippeBlofeldPetachi
Fra venstre: Lippe, Blofeld og Petachi