Fakta om filmen

Paluzzi søkte egentlig på rollen som Domino, men produsenten syntes at hun passet bedre som skurk enn heltinne.

Cumming fikk en bonus på 250 dollar for sitt bad blandt haiene. Haiene ble forøvrig leid inn for 500 dollar dagen.

De slemme i Thunderball (Operasjon Tordensky)

Sist endret: 22. January 2012

Emilio Largo, spilt av Adolfo Geli

Emilio Largo, spilt av Adolfo Geli

Emilio Largo (Adolfo Celi)
SPECTREs nummer to. Går under dekke av å være millionær i Nassau, mens han jobber med oppdraget han har fått av Blofeld, nemlig å stjele to atombomber fra NATO for å presse Storbritannia og USA for penger.

Fiona Volpe, spilt av Luciana Paluzzi

Fiona Volpe, spilt av Luciana Paluzzi

Fiona Volpe(Luciana Paluzzi)
En av SPECTREs ‘sorte enker’. Hun bruker sin kropp for å forføre sine ofre, for sener å drepe de. En viktig brikke i Largos plan for tyveriene av atom-bombene. Hun forfører og dreper major Durval, som er NATO pilot, og samtidig Dominos bror. Hun prøver også å forføre Bond, men han har allerede avslørt henne. Hun går i sin egen felle, da hun faller for en kule ment for Bond.

Count Lippe, spilt av Guy Doleman

Count Lippe, spilt av Guy Doleman

Count Lippe (Guy Doleman)
Bond treffer Lippe på Shrublands der Lippe prøver å ta livet av Bond når han ligger fastspent på en strekkbenk, men blir i steden låst inn i et badstu-kabinett. Men det er ikke Bond som sender han til de evige jaktmarker, men derimot Volpe. Nok et bevis på at du ikke bør forkludre et oppdrag gitt til deg av Blofeld.

Ladislav Kutze (George Pravda)
Polsk atom-ekspert som i hemmelighet jobber for SPECTRE og armerer atombombene de har stjålet. Lar sjansen til å redde Domino fra den (nesten) sikre død gå fra seg, og må lide for det ved å bli etterlatt på vraket av Disco Volante til tross for manglende svømmekunnskaper

Angelo Palazzi (Paul Stassino)
Pilot som jobber for SPECTRE som i to år har gjennomgått plastise operasjoner for å ligne på major Derval for å kunne ta hans plass på flyet som frakter atom-bombene og så drepe resten av besetningen. Han lykkes og kan senke flyet utenfor kysten av Nassau der Largo og hans menn venter på han. Men da han prøver å presse Largo for mer penger, etterlater Largo han i flyet for å drukne.

Vargas (Philip Locke)
Largos høyre hånd er en stille SPECTRE leiemorder som utfører alle oppdrag av type vold. Blir drept av Bond i det han forsøker å snikmyrde han.

Quist (Bill Cummings)
Også en av Largos leiemordere som ikke har hellet med seg. Han prøver å snikmyrde Bond på hotell-rommet hans, men blir oppdaget i dusjen og dertil skjoldet med varmt vann. Når han kommer tilbake til Largo, ender han i et baseng fullt med haier som straff.

Jacques Boitier (Bob Simmons og Rose Alba)
SPECTRE agent som Bond er i begravelse til. Han aner ugler i mosen med tanke på enken, og det viser seg at enken er Boitier selv, som Bond overvinner i en slåsskamp.

Ernst Stavro Blofeld (Anthony Dawson)
Først nå får vi se Blofeld, i SPECTREs base i Paris. Han får Largos plan referert, men han rekker også å ta livet av en av sine medarbeidere som har prøvd å lure han, med en elektrisk stol. Blofeld ble spilt av Dawson som også spilte Dr No. Han ble dubbet av Eric Pohlmann.