Fakta om filmen

Anthony Hopkins ble spurt om å ta rollen som Carver, men takket nei. I følge Brosnan var dette på grunn av at manuset var veldig ufullstendig.

Carver het først Elliot Harmsway, et nikk til Ian Flemings kone første mann, Esmond Cecil Harmsworth som utga avisen Daily Mail.

De slemme i Tomorrow Never Dies

Sist endret: 31. January 2012

Elliott Carver (Jonathan Pryce)
Britisk mediamogul som sikler etter å bli den største og mektigste i verden, og det innebærer også å kunne sende i Kina. Står bak senkingen av HMS Devonshire for å starte krig mellom landene. Planen er å få general Chang til å bli leder i landet, og som takk for hjelpen få eksklusiv senderettigheter i landet. Blir drept ombord stealthskipet sitt av Bond, som sender boretorpedoen som senket Devonshire på han.

Elliott CarverStamper
Fra venstre: Elliot Carver og Stamper

Stamper (Götz Otto)
Alle som prøver å ta over verden, trenger en hensynsløs håndlanger. Og der har vi Stamper. Dr Kaufmans elev, som prøver å drepe Bond gang på gang. Så mye for tysk effektivitet, som Carver sier et sted i filmen. Går i luften sammen med stealthskipet.

Henry Gupta (Ricky Jay)
Tekno-terrorist som sørger for at det tekniske rundt Carvers plan fungerer. Det er han som kjøper og styrer GPS-systemet som sender Devonshire ut av kurs. Blir tatt som gissel av Bond, men blir skutt siden Carver ikke har noe mer bruk for han.

Henry GuptaDr Kaufman
Fra venstre: Henry Gupta og Dr. Kaufman

Dr Kaufman (Vincent Schiavelli)
Leiemorder som blir hyret inn av Carver for å ta livet av Paris og Bond. Er litt vel glad i å skryte av hvor god han er. Blir drept av Bonds mobiltelefon når Bond lurer han til å trykke inn kombinasjonen som utløser 20.000 volt.