Fakta om filmen

Lois Maxwell hadde et ønske om at Miss Moneypenny skulle gå ut med stil, og bli drept.

Lois Maxwell ga senere bort hatten hun brukte under hesteveddeløpet til en veledighetsauksjon.

Maxwell spillte Miss Moneypenny en gang til etter A View To A Kill. Det var i en reklamefilm for Brook Street Employment Agency, der hun overleverer M (spilt av Terence Connoly) sin oppsigelse.

Patrick Macnee spilte Jehn Steed i The Avengers.

David Yip er opprinnelig fra Liverpool og var fra før kjent fra TV-serien The Chinese Detective.

De snille i A View To A Kill (Med døden i sikte)

Sist endret: 30. January 2012

Sir Godfrey Tibbett (Patrick Macnee)
Tibbott er Bonds insider på veddeløpsbanen, og snuser sammen med Bond opp hemmeligheten om Zorins vinnende hester. Overklasse som han er, er han vel ikke videre fornøyd med Bonds helhjertede innlevelse i herre/tjener opplegget deres. Blir drept av May Day i en bilvask på vei for å sende informasjon om Zorin til MI6.

Q (Desmond Llewelyn)
Q, som MI6s tekno-guru, forteller om Sovjets nye databrikker til Bond, Gray og M.

M (Robert Brown)
M gir Bond sin fulle støtte til Bond om å etterforske Zorin, men er ikke fullt så fornøyd når han får en regning på seks millioner franc etter Bonds biljakt gjennom Paris.

Miss Moneypenny (Lois Maxwell)
Dette er Lois Maxwells siste opptreden som Miss Moneypenny. Og det siste vi ser til henne er når hun gråter over at Bond fortsatt ikke har rapportert tilbake etter å ha beseiret Zorin. Før det var hun også med Bond, M, Q og Tibbott når de holder Zorin under oppsikt på Ascot. Det viser seg at hun er en dårlig hestegambler.
Når Lois Maxwell fikk beskjeden om at hun måtte forlate serien sammen med Moore, foreslo hun at hun kunne ta over rollen som M. Men hun fikk beskjed om at publikum ikke ville godta at Bond hadde en kvinnelig sjef. Ti år senere viste Julie Dench at produsentene tok feil.

Miss Moneypenny, Bond, Q, Tibbett og M
Fra venstre: Miss Moneypenny, Bond, Q, Tibbett og M

Frederick Gray (Geoffrey Keen)
Gray tror ikke Zorin har noen forbindelse med de forsvunne mikro-chipene, men går med på å sette i gang etterforskingen. Som vanlig tar Gray feil.

Chuck Lee (David Yip)
CIA-agent vi først treffer som selger på et fisketorg i San Fransisco. Forteller Bond om Zorins oljefelt og at noe skummelt er i gjære. Blir, som Tibbett, drept på vei til sine overordnede for å rapportere om Zorins aktiviteter.

General Gogol (Walter Gotell)
Zorin slutter i KGB, og det kan ikke Gogol godta. Han sender bl.a. Ivanova for å sprenge et av oljefeltene hans. På slutten av filmen informerer han M om at Bond, som den første utlendingen, har fått utmerkelsen Lenin-orderen for å ha stoppet Zorin. Når M spør han hvorfor han ikke bare lot Zorin sprenge Silicon Valley, svarer Gogol at siden hele den russiske teknologien avhenger av hva de kan stjele fra den amerikanske.

Frederick GrayChuck LeeGeneral Gogol
Fra venstre: Gray, Lee og Gogol