Fakta om filmen

Jimmy Dean har senere gjort det stort som pølseprodusent.

Willard Whyte er løselig basert på Howar Hughes, en nær venn av Albert Broccoli.

Jimmy Dean pleide å opptre på Hughes-eide hoteller.

De snille i Diamonds Are Forever (Diamanter varer evig)

Sist endret: 24. January 2012

Willard Whyte, spilt av Jimmy Dean

Willard Whyte, spilt av Jimmy Dean

Willard Whyte (Jimmy Dean)
Whyte er en eksentrisk miliardær som kontrollerer et enormt imperium, som blant annet består av hoteller og kasinoer i Las Vegas og et anlegg for bygning av satelitter og romskip i Nevada-ørkenen. Siden han nesten aldri viser seg offentlig, er han et lett bytte for Blofelds kidnapping og overtakelse av forretningene hans. Selv om han kan virke puslete, viser han mot på slutten når han leder et helikopter-angrep på Blofelds rigg. Jimmy Dean, skuespilleren som spilte han, var egentlig en countryartist, og ble vel møtt med skepsis når rollevalget ble annonsert. Men han viste at han hadde enkelte skuespillerferdigheter.

Felix Leiter (Norman Burton)
Burton klarer ikke å skape et inntrykk av at Leiter skulle være en av Bonds beste venner og samarbeids-partner. Leiter blir her fremstilt som en mumlende detektiv som forteller dårlige vitser.

Sir Donald Munger, spilt av Laurence Naismith

Sir Donald Munger, spilt av Laurence Naismith

Sir Donald Munger (Laurence Naismith)
Munger er en respektert diamantekspert som ført forteller Bond og M om at noen lagrer stjålne diamanter for ukjente grunner. Han frykter at de som står bak plutselig vil oversvømme markedet , noe som gjør at prisene synker.

M (Bernard Lee)
Dette var siste sjanse til å se Connery og Lee sammen som Bond og M, og de viste at de fortsatt hadde kjemien selv etter fire år borte fra hverandre.

Miss Moneypenny (Lois Maxwell)
Ses kun et lite øyeblikk forkledt som britisk toller som hjelper Bond å komme inn i USA.

Q (Desmond Llewelyn)
Her får Qnok et feltoppdrag, når han hjelper Bond i Las Vegas. Han trår til med en nødhjelps-stemmesimulator, lik den Blofeld har, slik at Bond kan lure sin motstander ved å utgi seg for Bert Saxby. Q viser også frem en hendig liten sak som alltid sørger for toppgevinst på spileautomatene.