Fakta om filmen

Den nedlagte t-banestasjonen som brukes av MI6 i filmen, Vauxhall Cross, finnes ikke i virkeligheten. Ser man på t-banekartet som kan skimtes i bakgrunnen, har den fått plasseringen til den nedlagte stasjonen Down Street. Men hadde det vært denne stasjonen, ville man hele tiden blitt forstyrret av passerende tog siden linjen stasjonen var plassert på fortsatt er aktiv.

Inngangen Bond bruker når han skal inn på stasjonen, er i virkelighet kontorer til et vaktselskap. Etter at filmen hadde premiere, fikk de problemer med at folk kom inn hele tiden på utkikk etter noe Bond-relatert. På innsiden står det nå et skilt: Yes. Bond 007 was here. Don't ask!

Når Bond er hos Raoul, låner han med seg boken A Field Guide to the Birds of the West Indies for å utgi seg som orientolog. Forfatteren er James Bond, som Fleming oppkalte sin figur etter.

De snille i Die Another Day

Sist endret: 31. January 2012

M (Judi Dench)
M er tvunget til å ta sine forhåndsregler etter at de både MI6 og NSA tror Bond har brutt sammen og lekker opplysninger under sitt fangenskap, og dermed ta fra Bond hans rett til å drepe og sperre han inne. Men hun skjønner at hun har tatt feil og virkelig kan stole på sin beste mann.

M og RobinsonQ
Fra venstre: M, Robinson og Q

Q (John Cleese)
Den nye sjefen for Q-branch. Ser ut til å være med oppgitt over 007 enn sin forgjenger. Utstyrer Bond på effektivt og sarkastisk vis.

Charles Robinson (Colin Salmon)
Ms høyre hånd er både tilstede når Bond blir utlevert til Vesten og i kontrollrommet til MI6/NSA når Graves setter igang sitt angrep på Sør-Korea.

Damian Falco (Michael Madsen)
Sjef for amerikanske NSA. Er lite imponert over engelskmennene som lar Bond, som han er overbevist om har tystet, rømme. Når Bond vil snike seg inn på Graves’ Nord-Koreanske flyplass på slutten, krever han at Jinx skal være med slik at det ikke blir kludret til.

FalcoChangRaoul
Fra venstre: Falco, Chang og Raoul

Chang (Ho Yi) 
Etter at Bond rømmer fra MI6-hospitalbåt utenfor Hong Kong, tar han inn på hotellet til Chang, som han vet jobber for den kinesiske etterretningen. Selv om Chang først prøver å lokke han i en felle med massøsen Peaceful Fountains of Desire og et filmkamera, hjelper han Bond med pass og billetter til Kuba siden han også gjerne vil bli kvitt Zao.

Raoul (Emilio Echevarria)
Raul driver en sigarfabrikk på Kuba, men er en MI6s kontakter der. Tipser Bond om den mystiske øya der han tros Zao er, og utstyrer han med en “ny” bil og pistol.

Miss Moneypenny (Samantha Bond)
Er veldig urolig for Bond etter at han rømmer. Treffer først Bond når hun tester Qs 3D-simulatoren, med godt resultat.

Miss Moneypenny og Bond