Fakta om filmen

De snille i On Her Majesty’s Secret Service (I hemmelig tjeneste)

Sist endret: 24. January 2012

Marc Ange Draco, spilt av Gabrielle Ferzetti

Marc Ange Draco, spilt av Gabrielle Ferzetti

Marc Ange Draco (Gabrielle Ferzetti)
Lederen for en av Europas største mafiasyndikater. Men han er også den bekymrede faren til Tracy, som vil gjøre hva som helst for sin datter. Den karismatiske kjeltringen tilbyr Bond en million pund for å gifte seg med henne, men får et høflig nei retur. Men når det viser seg at Bond faktisk blir forelsket, er ikke Draco mannen som går av veien for å hjelpe Bond i Piz Gloria med sin private hær, som han selv leder.

Campbell (Bernard Horsfall)
MI6-agent som er sendt ut for å hjelpe Bond. Hjelper til med å skaffe en hvelv-åpner/kopimaskin til Blofelds advokat. Men blir drept av Grunther når han prøver å ta seg inn i Piz Gloria forkledt som fjellklatrer.

Sir Hilary Bray (George Baker)
Bray er slektsforkeren fra College of Arms som blir tilkaldt av Blofeld for å bevise at han virkelig kan kalle seg Greven av Bleuchamp. Han går med på p la Bond spille seg side det er et spørsmål om nasjonal sikkerhet.

M (Bernard Lee)
Vi får se Bond besøke M i hans hovedkvarter ‘Quarterdeck’, der han er ivrig opptatt med sin sommerfugl-samling. Senere tar han Bond av oppdraget med å finne Blofeld, på grunnlag av mangelfulle resultater så langt. Bond svarer med å si opp, men Moneypenny får forandret det til en permisjonssøknad.

Moneypenny og Q i Bonds bryllup

Moneypenny og Q i Bonds bryllup

Miss Moneypenny (Lois Maxwell)
Moneypenny havner midt i mellom Bond og M i deres krangel som får Bond til å si opp, og M til å godta det. Men hun får forandret det til en perm-søknad isteden. Vi får også se henne gråtende i Bonds bryllup, men det er, i følge henne selv, kun fordi hun alltid gråter i bryllup.

Q (Desmond Llewelyn)
Siden det er ytterst få hjelpemidler i denne filmen, ser vi ikke så mye til Q. I bryllupet sitt forteller Bond han ‘This time I’ve got the gadgets, and I know how to use them!’