Fakta om filmen

For første gang blir Leiter spilt av samme mann i to filmer på rad.

De snille i Quantum of Solace

Sist endret: 31. January 2012

René Mathis (Giancarlo Giannini)
Bond oppsøker Mathis for å få hjelp til å komme til Bolivia. Mathis bor nå i italia, i en villa han fikk erstatning for det han ble utsatt for når Bond mente han jobbet for Quantum. Blir motvillig med, og får Bond inn på festen til Greene. Etter festen blir han funnet blodig i Bonds bagasjerom, for så å blir skutt av politiet. Før han dør, ber han Bond tilgi Vesper. Bond hevner han ved å ta livet av politisjefen, som samarbeider med Greene.

Rene Mathis

Felix Leiter (Jeffrey Wright)
Jobber under CIA sin seksjonsjef i Sør Amerika, og er i mot at CIA jobber med Greene for å sikre seg olje. Møter Bond, og gir han stedet der Greene skal møte Medrano, før han ber han stikke fra baren de sitter i siden et CIA team skal ta livet av han der. Blir utnevnt til ny seksjonssjef i Sør Amerika etter Beam.

Felix Leiter

M (Judi Dench)
M blir personlig involvert siden hennes egen livvakt jobbet for Quantum. Sender Bond til Haiti og Wien, men inndrar pass og penger når man tror Bond har drept livvakten til Guy Haines. Møter han igjen i Bolivia etter at Fields er drept og kjefter på han for hva som er skjedd. Bond kommer unna, og M ber de andre agentene følge han fordi hun tror han er inne på noe.

M

Bill Tanner (Rory Kinnear)
M sin stabssjef, som holder seg ved sin sjefs side.