Fakta om filmen

Shane Rimmer var også romtekniker i You Only Live Twice, og Willard Whytes høyre hånd i Diamonds Are Forever.

De snille i The Spy Who Loved Me (Spionen som elsket meg)

Sist endret: 29. January 2012

Sheik Hosein (Edward de Souza)
Britisk agent og tidligere studiekamerat av Bond som er under dekke av å være beduin utenfor Cario. Setter Bond på sporet av Fekkesh, før han tilbyr Bond en seng og noen å dele den med.

James Bond og Sheik Hosein
Fra venstre: Bond og Sheik Hosein.

M (Bernard Lee)
Gir overraskende nok Bond et kompliment når han øser ut av sine kunnskaper ovenfor Amasova. Vi får også høre at fornavnet hans er Miles (det er i alle fall det Gogol kaller han).

Q (Desmond Llewelyn)
Vi får som vanlig et blikk inn i verkstedet hans, denne gangen inne i MI6-pyramiden. Der demonstrerer han både nyttige og unyttige oppfinnelser, men også ubåtsøke-systemet det er så viktig å få tak i. Leverer også personlig en Lotus Esprit til Bond på Sardinia.

Gogol, Q, Grey og M.
Fra venstre: Gogol, Q, Grey og M.

Frederick Gray (Geoffrey Keen)
Vi blir også for første gang introdusert for Gray, forsvarsministeren. Han er involvert i et strategi-møte angående u-båt krisen, og blir der introdusert for Bond.

General Gogol (Walter Gotell)
Når Bond kommer til det egyptiske MI6-hovedkvarteret (gjemt inne i en pyramide), blir han overrasket over å bli møtt av sjefen for KGB. Det viser seg at han og M har inngått et samarbeid for å finne de stjålne atom-bombene, og lar Bond og Amasova jobbe sammen.

Miss Moneypenny (Lois Maxwell)
Forteller M at Bond er i Østerrike, og er som vanlig med resten av MI6 når de drar ut i den store verden. Denne gang til Egypt.

James Bond og MoneypennyKaptein Carter
Fra venstre: Bond, Moneypenny og Carter.

Captain Carter (Shane Rimmer)
Carter er kapteinen på USS Wayne, en av de bortførte ubåtene. Med hjelp av Bond blir de frigitt, og seiler rett mot Atlantis. Avtaler med Bond at hvis han og Amasova ikke kommer ut etter en gitt tid skal de torpedere stedet. Carter gir ordren når det virker som de ikke har klart det, men Bond og Amasova kommer selvfølgelig unna i en redningskapsel.