Fakta om filmen

Tamba, som i de senere årene har blitt en viktig relgiøs leder, ble dubbet av Robert Rietty.

Mange mente Tamba var alt for ung for rollen som sjef for det japanske Secret Service.

Sean Connery gjorde seg mektig upopulær blandt den japanske pressen da han under en pressekonferanse uttalte at han ikke fant japanske kvinner sexy.

I From Russia With Love blir det nevnt at M og Bond har besøkt Tokyo før, mens her hevder han at han aldri har vært der før.

De snille i You Only Live Twice (James Bond i Japan)

Sist endret: 22. January 2012

Tanaka og Suzuki

Tanaka og Suzuki

Tiger Tanaka (Tetsuro Tamba)
Tanaka er den berømte, men folkesky sjefen for det japanske Secret Service. Har hovedkvarter under Tokyos gater, og disponerer i tillegg et tog utstyrt med alt en agent på farten trenger.

Henderson, spilt av Charles Gray

Henderson, spilt av Charles Gray

Henderson (Charles Gray)
MI6 agent bosatt i Japan. Han har bodd der siden siste verdenskrig, men har absolutt ikke gitt slipp på sin engelske bakgrunn. Bond kjenner han igjen på trebenet hans, som han har hatt etter slag i Singapore. Blir knivstukket mens Bond forteller om sine sine mistanker angående rakettforsvinningene. Charles Gray dukket senere opp i Diamonds Are Forever, da som Blofeld.

M (Bernard Lee)
Opptrer for første og eneste gang i marine-uniform, da Bond møter han ombord på en u-båt etter at han har spilt sin egen død.

Miss Moneypenny (Lois Maxwell)
Får endelig Bond til å si at han elsker henne! Desverre er det bare snakk om å gjenta en kode…

Q, spilt av Desmond Llewelyn

Q, spilt av Desmond Llewelyn

Q (Desmond Llewelyn)
Heller ikke her viser han den helt store gleden over å reise fra sitt kjære England, når han kommer til Japan for å demontrere Little Nellie for Bond.