Fakta om filmen

Handlingen i McClorys Warhead var at SPECTRE hadde fått tak i tre atombomber fra skip og fly de hadde kapret i Bermuda-triangelet. Disse tre ble plassert inne i mekaniske haier som skulle frakte bombene til bestemmelse-stedene. Det hele ville styres fra SPECTREs undersjøiske base Aquapolis og en hemmelig base inne i Frihetsgudinnen. Haienes første mål var New York, der byen skulle angripes via kloakknettet. Så skulle Antarktis angripes for å oversvømme verden.

Lorenzo Semple Jnr, som skrev manus, var en av manusforfatterene til Batmanserien som ble laget på sekstitallet. Ka-pow!

Sean Connery hadde en klausul i kontrakten sin om at han måtte godkjenne det ferdige manuset før filmingen kunne starte.

Connery hyret Dick Clements og Ian La Frenais, to britiske sitcomforfattere, til å live opp historien.

Francis Ford Coppola finpusset også på manuset. Han var Schwartzmans svoger.

Handlingen i Never Say Never Again (Aldri si aldri)

Sist endret: 30. January 2012

Det er dårlige tider for de britiske hemmelige tjenestene, og James Bond bruker tid på opplæring istedenfor oppdrag. Den nye sjefen mener i tillegg at han har blitt i så dårlig form, at han kommanderer Bond til et opphold på en helsefarm. På helsefarmen observerer at noe er merkelig med en av pasientene, kaptein Jack Petachi. Mens Bond fortsatt er på helsefarmen, er Petachi med på tyveriet av to atomstridshoder fra en amerikansk flybase i England. Bak tyveriet står SPECTRE, som krever 25% av det alle NATO-land bruker på oljekjøp for ikke å detonere bombene. Pinachi blir mistenkt, men siden han allerede har blitt drept, blir Bond satt på saken for å finne de ansvarlige.

Never Say Never AgainNever Say Never Again

Et spor han fant hos Petachi på helsefarmen, fører han til Nassau i Bahamas og til milliardæren Maximillian Largo, som er sammen med Pinachis søster Domino. Bond skjønner han er på riktig spor, men det skjønner også Largo, som via sin høyre hånd Fatima Blush prøver å drepe han flere ganger. Under et forsøk på å komme ombord i Largos yatch, The Flying Saucer, blir Bond tatt til fange og etterlatt i en gammel festning for å dø. Men ikke uten at Largo avslører at den ene bomben er plassert under det Hvite Hus og at han er på vei for å plassere den neste.

Never Say Never AgainNever Say Never Again

Bond kommer seg løs og får reddet Domino, før han sammen med Felix Leiter finner stedet der den siste bomben skal plasseres. Det er ved en gammel underjordisk kilde, kalt Allahs tårer. Etter å ha nedkjempet Largos menn ved hjelp av US Navy, følger Bond etter Largo under vann med bomben. Når det ser ut til at Bond skal tape den siste kampen, dukker Domino opp og dreper Largo med en harpun. Verden er reddet igjen.

Never Say Never AgainNever Say Never Again