Fakta om filmen

Filmen skulle ha blitt hetende Tomorrow Never Lies, men takket være en dårlig faks oppstod det en misforståelse som ble værende.

Førsteutkastet bar tittelen Aquator.

I Feirsteins førsteutkast skulle skurken starte en krig mot Hong Kong som et ledd av en hevn. Men Hong Kong skulle overtas av Kina sommeren 1997, så produsentene følte at historien ville vært utdatert når filmen hadde premiere.

Handlingen i Tomorrow Never Dies

Sist endret: 31. January 2012

Den britiske krysseren Devonshire blir senket i kinesisk farvann, øyensynlig av kinesiske jagerfly. Det hele er satt i spill av mediemogulen Elliot Carver, som har sendt Devonshire ut av kurs og inn på kinesisk farvann, og senket den selv for å starte en konfilkt mellom Storbritannia og Kina. Dette skal starte et kupp i Kina som skafer han senderettigheter der for sitt kabelnettverk. MI6 oppdager at GPS-signaler har blitt sendt fra en av Carvers satelitter, og sender Bond til Carvers Hamburg-hovedkvarter. Der skal han se om han får opplysninger ut av Paris, carvers kone som Bond har hatt et forhold til for åtte år siden. Men Carver oppdager at Bond er spion, og prøver å drepe han uten å lykkes.

Tomorrow Never DiesJames Bond

Tilbake på hotellet blir Bond oppsøkt av Paris, som fortsatt har følelser for Bond. Etter en natt sammen, forteller Paris om et hemmelig rom i Carvers trykkeri. Bond undersøker rommet, finner den stjålne GPS-senderen som sendte Devonshire ut av kurs og snubler over en kvinnelig kinesisk agent, Wai Lin. Med GPS-senderen finner Bond ut hvor Devonshire virkelig ligger, og undersøker vraket. Der treffer han Wai Lin igjen, før de blir tatt til fange av Carvers menn. De rømmer, og sammen finner de frem til der Carver skjuler sitt stealthskip. Sammen bordrer de skipet og det utvikler seg en kamp som Bond og Lin kan trekke seg seirende ut av. Og verden er reddet fra en ny verdenskrig.

Tomorrow Never DiesTomorrow Never Dies