Fakta om filmen

Hjelpemidlene i Diamonds Are Forever (Diamanter varer evig)

Sist endret: 24. January 2012

Stemmesimulatoren

Stemmesimulatoren

Stemmesimulator
Blofeld bruker denne til å lure Whytes forretningspartner til å tro at alt er som det skal være i Whyts imperium.

Falske fingeravtrykk

Falske fingeravtrykk

Fingerklemme

Fingerklemme

Fingerklemme
Fungerer som en liten bjørnefelle, noe SPECTRE agenten som skal fjerne pistolen hans oppdager, siden Bond har den på innsiden av jakken sin.

Falske fingeravtrykk
Lagd av Q i latex, og som Bond bruker for å utgi seg for Franks. Noe som kommer godt med siden Case sjekker avtrykkene hans med en liten scanner.

Harpunpistol

Harpunpistol

Harpunpistol
Når Bond bryter seg inn i Whytes toppleilighet, bruker Bond denne pistolen til å skyte opp en line han kan bruke til å klatre i. Når han blir tatt til fange i leiligheten og fratatt sin Walther PKK, bruker han isteden nevnte harpun pistol til å avfyre en plugg inn i hodet på Blofeld. Men Bond oppdager fort at han kun har drept en av Blofelds dobbeltgjengere.

Diamantdekket satelitt
Våpenet Blofeld skal presse verden for penger med. Er i stand til å ødelegge nøyaktig anviste mål fra rommet. For å demonstrere dens styrke, bruker Blofeld den til å ødelegge militær baser. Noen scener som kanskje ikke akkurat ineholder spesial-effekter på høyt plan.

“Bombe surprise”
Bombe Surprise er kaken som Kidd og Wint serverer Bond og Case på slutten av filmen. Bomben inneholder nemlig en bombe. Utfallet av kampen som følger er at Kidd blir påtent og Wint blir kastet overbord cruiseskipet de er på, med bomben, som eksploderer øyeblikket etter.