Fakta om filmen

Hjelpemidlene i Moonraker (Måneraketten)

Sist endret: 29. January 2012

Sigarettetuirøntgenmaskin
Når Bond skal åpne safen til Drax, bruker han dette apparatet for å kunne se tannhjulene til låsen, og dermed komme frem til kombinasjonen. Klarer også å se at Dufour har et hjerte av gull.

Minikamera
Etter å ha åpnet safen til Drax, bruker Bond dette mini-kameraet på størrelse med en lighter til å ta bilder av innholdet. MI6 har kanske gitt opp håpet om å holde Bond hemmelig, siden de faktisk har gravert inn 007 på den.

SigarettetuiMinikamera

Hollys hjelpemidler 
Alt en kvinnelig CIA-agent trenger. Inneholder en pil-avfyrende dagbok, en kompakt flammekaster skjult som en parfymeflaske, en radio i en håndveske og en giftsprøyte skjult i en fyllepenn. Bond stjeler pennen og bruker den senere på en boa han blir angrepet av hos Drax.

Hollys dagbokHollys parfymeHollys veskeHollys penn

Armbåndpilpistol
Klokkelignende årmbånd som er i stand til å skyte ut små piler. Bond blir utsyrt med fem eksploderende piler, og fem giftige. Nytt standardutstyr for alle 00-agenter.

Detonatorklokke
Klokke med en liten mengde eksplosiver og deonator, som Bond bruker når han er stengt inne under Moonraker-fergen, og det er like før han og Goodhead blir grillet.

KlokkeKlokkeKlokke