Fakta om filmen

Siden mye av handlingen foregår der, ble filmens USA-premiere lagt til San Francisco.

Duran Duran med sangen A View To A Kill (skrevet av John Barry), var de første som fikk lage musikkvideo til en Bond-tittelmelodi.

A View To A Kill er også den eneste Bond-sangen som har toppet Billboard Top 100.

Det er Broccolis egen Rolls Royce som blir brukt i filmen. En motorløs kopi av denne blir brukt når Bond blir forsøkt druknet.

For å spare panger ble bare den ene av sidene på det store luftskipet malt med Zorins logo.

Kjøretøyene i A View To A Kill (Med døden i sikte)

Sist endret: 30. January 2012

Rolls Royce 1962 
Bilen Bond og Tibbett bruker når de utgir seg for å være herre og tjener. Etter at identiteten til Bond er avslørt, blir han etterlatt bevisstløs i bilen som May Day dytter ut i en innsjø. Han våkner, og holder seg skjult under vann ved å puste inn luften fra dekkene på bilen.

Rolls Royce 1962

Renault Taxi
Etter at May Day hopper med fallskjerm fra toppen av Eiffel-tårnet, forfølger Bond henne med en stjålet taxi. Det blir en vill kjøretur, som ender med at først taket forsvinner, før hele bilen blir delt i to.

Renault

Zorins Luftskip
To heliumsfyllte skip, et stort og et lite. Det store inneholder et konferanserom. De som ikke ville være med på Project Main Strike kan også få skifte bekjentskap med den hendige trappen, som med en enkelt knapp kunne forvandles til en sklie. Zorin bruker det lille skipet når han skal overvære oversvømmelsen av Silicon Valley. Når det skjærer seg, drar han med seg Sutton ombord i skipet med Bond hengende etter. Er svært delaktig i sluttsekvensen, der det henger ufrivillig fortøyd ved Golden Gate Bridge. Går til slutt i luften etter at Dr. Mortimer mister dynamitt inn i skipet.

Zorins luftskip

Zorins luftskipZorins luftskipZorins luftskipZorins luftskipZorins luftskipZorins luftskip
Luftskip på 1-2-3, just add water… And off she blows.

Isfjell u-båt
I åpningssekvensen, unslipper Bond Sibir ved hjelp av en rikt utstyrt u-båt med et ytre som et isfjell. Den er akkurat nok lukseriøs til å gjøre turen hjem for han og agent Kimberley Jones passe behagelig.

Ubåt