Fakta om filmen

Bilstuntet ble utviklet av stuntsjåføren Jay Milligan. Regiassstent Derek Crocknell ble via stuntmann Joey Chitwood (som hadde jobbet på Live And Let Die) presentert for Milligan før filmingen startet og vist stuntet. EON betalte så for å kunne bruke stuntet i filmen, samt at Milligan ikke skulle vise det frem offentlig på to år.

Når vi ser Scaramangas bil fly, er det kun en modell. Men bilen fantes faktisk. Men under en prøvetur oppfinnerene Henry Smilinski og Hal Blake hadde i 1973, falt vingene av og begge omkom.

Kjøretøyene i The Man With The Golden Gun (Mannen med den gylne pistol)

Sist endret: 24. January 2012

AMC Hornet Hatchback
Bond stjeler denne bilen fra en bilforretning for å følge etter Scaramanga. Det er forøvrig samme bil som Pepper skal prøvekjøre, som gjør han til en uvillig passasjer. Med denne bilen gjør han et hopp over en bro som er vridd i stykker, slik at bilen blir skrudd 360 grader i lufta for så lande trygt på den andre siden.

Scaramangas flygende AMC Matador
Bilen Goodnight blir stengt inne i, og som Bond forfølger. Scaramangas mål er en garasje, der bilen får påmontert vinger, og kan fly tilbake til sin hemmelige øy.

Scaramangas djunke
Båten som Scaramanga bruker når han er på vei til et nytt drap, og båten Bond og Goodnight bruker når de rømmer fra den eksploderende øya. Det er også der Nick Nack prøver å drepe Bond.